Veranda constructeur

Veranda

Wilt u een veranda of pergola laten bouwen? Of bent u op zoek naar verduisterende screens voor uw veranda? In West-Vlaanderen bent u bij Van Veranda contructeur Der Bauwhede aan het goede adres. Dankzij onze jarenlange ervaring en getrainde medewerkers vertrouwt u telkens weer op de beste service. En op de knapste terrasoverkapping, veranda-aanbouw of glazen deuren.

Veranda Constructeur SAPA.

De fabricage van SAPA aluminium ramen en deuren is vakwerk. Daarom werkt Sapa uitsluitend samen met getrainde professionals, SAPA AluminiumVakmannen. Met enthousiasme en vakkennis maken en plaatsen zij 
uw ramen en deuren volgens de regels van de kunst. Bovendien organiseert Sapa voor hen en hun medewerkers regelmatig opleidingen, waardoor u er steeds op kunt vertrouwen dat uw opdracht in veilige handen is.

De SAPA AluminiumVakmannen worden opgeleid om de profielen te verwerken volgens de regels zoals vermeld in het handboek “Aluminium Guide – Richtlijnen voor de aluminium constructeur” uitgegeven door het Aluminium Center Belgium. Bovendien zijn zij gebonden aan een kwaliteitscharter van Sapa, die de volgende 10 punten bevat:
Constructeur de vérandas Veranda’s’ All Seasons.
Dans certaines maisons la véranda est un prolongement du séjour, dans des autres maisons la véranda est un lieu qui sert comme atelier créatif, comme poolhouse ou même comme grande cuisine une tendance qui fait fureur, surtout les dernières années.
SDS VERANDA Batibouw 2019.

SDS Veranda is een familiebedrijf met 3 generaties expertise. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk en totaalconcepten met eigen vakmensen, van ontwerp tot eindafwerking.

SDS VERANDA = 1 AANSPREEKPUNT VOOR DE VOLLEDIGE REALISATIE
Onder leiding van echtgenoten Johan en Marleen De Slachmeulder groeide SDS Veranda uit tot een vakbekwaam en ervaren team van een 45-tal technisch adviseurs, ontwerpers, plaatsers, schrijnwerkers, metsers, stukadoors, dakwerkers,… Zowel in 2010, 2011 als in 2012 werden wij dankzij onze sterke groei en klantentevredenheid genomineerd als Trends Gazelle.
Over heel België bouwen wij veranda’s en oranjeries, pergola’s en terrasoverkappingen, plaatsen we zonwering en installeren we ramen, deuren en sectionaal poorten. Onze grote kracht schuilt in het maatwerk voor totaalprojecten.

PERSOONLIJKE AANPAK

Ondanks de sterke groei overheersen nog steeds het familiaal karakter en de persoonlijke aanpak. Elk project start met een vrijblijvend bezoek van één van onze technisch adviseurs uit uw regio die bij u thuis luistert naar uw verwachtingen en meteen de technische mogelijkheden analyseert. Maak nu uw afspraak.
EIGEN SCHRIJNWERKERIJ
SDS Veranda beschikt over een eigen schrijnwerkerij. De wortels hiervan reiken terug tot grootvader Theofiel. Vader Maurits nam de zaak over en concentreerde zich op het maken van ramen en deuren in hout. Dertig jaar geleden kwam de veranda in opkomst als tuinkamer voor zonnige dagen. SDS Verandabehoorde tot de pioniers in dit vakgebied. De afgelopen jaren evolueerde de veranda of oranjerie in hout of aluminium steeds meer tot een geïntegreerd deel van de woning. Deze extra leefruimte – voorzien van de nodige klimatisatie – kan in alle seizoenen maximaal benut worden. Mortex
Veranda constructeur ADR, 

Een veranda is het hedendaags woongebeuren ten top: u kunt uw woning uitbreiden, binnen en buiten mooi laten overgaan of meer licht brengen in uw woning, het kan allemaal met een veranda van ADR Construct. Ons bedrijf is al vele jaren gespecialiseerd in het maken van aluminium woonveranda’s. Bij ons kunt u terecht voor een zeer uiteenlopend gamma veranda’s, orangerieën, tuinkamers en erkers. We zijn aangesloten bij de Nationale Federatie van Veranda Constructeurs (NFVC), een organisatie die als doel heeft kwaliteit en service aan de eindklant te garanderen. Met ADR Construct krijgt u gegarandeerd meer wooncomfort en kwaliteit zonder compromis.  Picknicktisch
Veranda’s’ Janssens.

Een veranda is een weloverwogen investering die moet beantwoorden aan al uw wensen. Bij Veranda’s Janssens uit Lier bent u zeker dat uw veranda helemaal is waar u van droomt. Een mooie uitbreiding van de woon-of leefruimte tot een trendy open keuken, de luxe van een tuinkamer is niet meer weg te denken uit het hedendaags leven.
Als geen ander weten we bij Veranda’s Janssens dat de nieuwe aanbouw zowel vanbuiten als binnen perfect moet aansluiten bij uw woning of net moet zorgen voor een verrassend exclusief contrast. Een veranda bouwen is een heuse renovatie waarvan het resultaat extra sfeer en natuurlijk licht in uw woning brengt. table de jardin
Verandas All Seasons Tovenaar in Veranda, Orangerie en Tuinkamer.
Maak een afspraak of stel een vraag. Verandas All Seasons. Uw specialist voor Veranda, Orangerie of Tuinkamer. Een gepersonaliseerd ontwerp, van fundering tot sleutel op de deur. Wij hebben niet één concept, maar kunnen verandas aanbieden in diverse stijlen en voor diverse doelen. 
Lits enfant
Miniflat, veranda specialist van regio Limburg voor maatwerk.
Een 3D-simulatie kan nog zo levensecht zijn, maar toch komt het niet tot leven. Wij van Miniflat hebben de oplossing. Wandel dankzij virtual reality nu al rond in uw toekomstige veranda Een nieuwe veranda draait om licht en beleving. Maar hoe vat je in woorden wat een. Tuinbank kopen
Vérandas, vérandas à vivre, pergolas Vérandas Willems.

Steeds vaker kiezen mensen voor een leefveranda om hun bestaande woning uit te breiden. Ze zijn op zoek naar meer ruimte om comfortabel te tafelen, vrienden te ontvangen of te genieten in alle rust met zicht op de tuin. Een leefveranda is een volwaardige, extra ruimte die zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant perfect geïntegreerd is in de woning. De muren tussen de woning en een leefveranda worden letterlijk gesloopt waardoor de grenzen tussen de ruimtes vervagen. Table bois
Laker SA veranda, pergola, châssis, portes Mons Hainaut.

Lors de l’élaboration de votre véranda, nous ne nous limitons pas à l’esthétisme architectural du projet, nous analysons également l’espace à utiliser et le confort thermique et acoustique de votre futur lieu de vie.
Toute notre équipe technique s’engage à l’adapter à vos envies, car la vocation de votre véranda peut se diversifier sous bien des formes.
De l’extension de la cuisine à la salle de lecture, du bureau familial à la salle à manger, du salon cocooning au recouvrement de piscine, nous sommes aptes à réaliser tous vos désirs. Votre véranda vous offre un gain de lumière et d’espace incontestable. Quels que soient sa couleur, sa dimension et son style, la véranda que nous vous proposons est un havre de paix où l’on peut à loisir profiter de la nature sous toutes ses formes.
Afin de se marier à votre demeure, nous vous proposons toute une palette de styles, de matériaux et de couleurs…
Tuinmeubelen