schoonmaakbedrijf zwijndrecht

C-max Schoonmaakbedrijf in Zwijndrecht Reiniging Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
C-Max Schoonmaakbedrijf is een dynamisch schoonmaakbedrijf en gevestigd in Zwijndrecht. Wij maken diverse bedrijven, kantoren, verzamelgebouwen etc. schoon in de regio Drechtsteden. Tevens heeft C-max Schoonmaakbedrijf contacten met diverse makelaars en woningbouwverenigingen waarvan wij de eindschoonmaak verrichtten voor verhuur of verkoop.
VLS Groep neemt Van Pelt Schoonmaak over Clean Totaal.
mrt 14 2018. Nieuws De VLS Groep heeft met terugwerkende kracht per 1 februari 2018 de activiteiten van Van Pelt Schoonmaak uit Zwijndrecht overgenomen. Het is de tweede overname van VLS Groep in korte tijd. In januari van dit jaar maakte het bedrijf bekend Schemmekes Food Cleaning over te nemen. Met ingang van 1 februari 2018 heeft directeur-eigenaar Cees van Pelt zijn bedrijf overgedragen aan de VLS Groep, met daarbij ook de eindverantwoording voor de circa 35 medewerkers en alle betrokken opdrachtgevers. Cees van Pelt is verheugd over de overname: ik ben blij een solide partner gevonden te hebben, zodat de dienstverlening en werkgelegenheid gecontinueerd wordt. Past in bedrijfscultuur. Dennie van Leeuwen, algemeen directeur van de VLS Groep: Deze overname van een vergelijkbare familiaire organisatie past prima in de bedrijfscultuur en strategie om onze ambities waar te maken. Onze opdrachtgevers zijn steeds meer op zoek naar organisaties die groot worden door klein te blijven en in staat zijn om met een no-nonsense aanpak om te gaan. Uitbreiding portfolio VLS Multiservice. Van Pelt Schoonmaak is met name actief in de regio Zuid Holland en staat bekend als een kwalitatief goed schoonmaakbedrijf.
Werkster Zwijndrecht Huishoudelijke hulp Zwijndrecht.
Huishoudelijke hulp Zwijndrecht Centrum. Huishoudelijke hulp Zwijndrecht Noord. Huishoudelijke hulp Zwijndrecht Heer Oudelands Ambacht. Huishoudelijke hulp Zwijndrecht Kort Ambacht. Huishoudelijke hulp Zwijndrecht Nederhoven. Huishoudelijke hulp Zwijndrecht Verspreide bebouwing. Huishoudelijke hulp Zwijndrecht Bebouwde kom Heerjansdam. Huishoudelijke hulp Zwijndrecht Landelijk gebied Heerjansdam.
Schoonmaak Zwijndrecht Uw schoonmaakbedrijf.
Bij ons schoonmaakbedrijf kunt u terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van schoonmaak in Zwijndrecht en omgeving. Wij verzorgen de complete schoonmaak voor kantoren, bedrijven en scholen in Zwijndrecht en omgeving. Daarbij stellen wij altijd hoge eisen aan ons schoonmaakwerk en schoonmaakspullen.
Schoonmaak Vacatures in Zwijndrecht Vacatures.nl.
Blijf op de hoogte van de nieuwste Schoonmaak vacatures in Zwijndrecht! Blijf op de hoogte. Bij het inschrijven ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid. Privacy en voorwaarden. Laat ons voor jou zoeken. Ontvang de nieuwste vacatures voor Schoonmaak in Zwijndrecht direct per e-mail.
Schoonmaakbedrijf Zwijndrecht Allround Cleaning.
Zoals u ziet doen wij onze naam eer aan en zijn wij een echt allround schoonmaakbedrijf in Zwijndrecht en omgeving. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden als schoonmaakbedrijf in Zwijndrecht? Twijfel niet en neem eens contact met ons op.
Alle schoonmaak vacatures in Zwijndrecht.
Zwijndrecht VLS Schoonmaak. schoonmaakster oproep/inval poule. Zowel voor het schoonmaken van kantoren, scholen en industriƫle schoonmaak zijn wij op zoek naar jou. Voor onze oproep inval poule zijn wij op zoek naar. Dordrecht IN4WORK Uitzendbureau. Gezocht ervaren schoonmaakster. Voor ons schoonmaakbedrijf zijn wij opzoek naar een ervaren schoonmaakster voor het schoonmaken van horeca gelegenheden.
Schoonmaakbedrijf Zwijndrecht voor al uw schoonmaakklussen.
Met een schone, hygiƫnische werkomgeving stijgt de productiviteit en het werkplezier. Een goede reden om ons schoonmaakbedrijf in Zwijndrecht in te schakelen. Kantoorpanden in Zwijndrecht. Schoonmaakbedrijf Meeuwenplaat is al jarenlang actief in de schoonmaakbusiness. Ook in de omgeving van Zwijndrecht verzorgen wij schoonmaakwerk voor diverse bedrijfspanden.