schoonmaakbedrijf weert

Schoonmaak bijbaan in Weert Bijbaan.nl.
In Weert zoeken wij een vakantiekracht voor. Medewerker bungalowschoonmaak, Weert. In Weert zoeken wij een nieuwe collega voor de schoonmaak van een vakantiepark voor 10 uur per week in de ochtend en middag. Je werkt op maandag en vrijdag. De werktijden zijn 10.00 tot 15.00 uur.
Weerter Schoonmaak Centrale Gebr. Blankers B.V. in Weert Reiniging Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Moesdijk 12-F 6004AX Weert. Bedrijf nu anoniem bellen.: Waarom anoniem bellen? Privacy op uw telefoon, geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. Ontdek de scherpste prijs.: Vraag offerte aan. Informatie over Weerter Schoonmaak Centrale Gebr. Glazenwassers en schoonmaakbedrijf, gevelreiniging.
Schoonmaak Vacatures in Weert Vacatures.nl.
Schoonmaak in Weert Vacatures 1 10 van 39. Start People Weert. Je hebt vervoer naar Eijsden of woont in omgeving Eijsden. Je hebt hier ervaring in en weet daarom hoe je dit aanpakt. Dit doe je zonder planning. Je hebt ruime ervaring in de. Start People Weert.
Medewerker Schoonmaak Vacatures in Weert Vacatures.nl.
15 uur geleden. Parttime Productie Medewerker Weert. Olympia Uitzendbureau Weert. Het is belangrijk dat de medewerker woonachtig is in de omgeving Weert, Nederweert, Ospel, Kelpen, Ell of Ittervoort. Voor een relatie in de omgeving van Weert zijn wij op. 7 uur geleden.
Schoonmaakbedrijf HOS houdt zich niet aan cao en weert hoofddoekjes CNV Vakmensen.
Schoonmaakbedrijf HOS houdt zich niet aan cao en weert vrouwen met hoofddoekjes. 20 april 2016. Hotelschoonmakers in dienst van HOS BV krijgen niet het salaris waar ze volgens de cao recht op hebben. HOS betaalt de schoonmakers niet per uur, maar per kamer.
Bogaart Service Cleaning Schoonmaakbedrijf weert.
Bogaart Service Cleaning Schoonmaakbedrijf Weert is de juiste partner voor alle voorkomende dagelijkse en periodieke schoonmaak diensten voor uw woonhuis of bedrijfsruimte. Bogaart Service Cleaning Schoonmaakbedrijf Weert kan alles voor u schoonmaken, bijvoorbeeld.: Algemene Ruimten vve’s’ en kantoorlocaties. Schoonmaak na wateroverlast.
7 Schoonmaak vacatures in Weert Adzuna.
werken; conform de bedienings en veiligheidsvoorschriften op het gebied van kwaliteit, Arbo en milieu en gebruik maken van de aanwezige beschermingsmiddelen; schoonmaken en houden van de. Meer over deze vacature. Wij zoeken regelmatig schoonmakers die op oproepbasis willen werken bij een recreatiepark in Weert.
WFS Facility Specialist in gebouwbeheer, legionella preventie, plaagdierbeheersing, BHV opleidingen en schoonmaak.
Bel me terug. Contact met WFS-Facility. 6002 VV Weert. 31 0495 531311. Copyright 2015 WFS-Facility disclaimer. Neem contact op. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Start typing and press Enter to search.