schoonmaakbedrijf friesland

Schoonmaakbedrijf Friesland Nivo Groep.
Zo werken we als schoonmaakbedrijf samen met onze klanten aan een schone toekomst! Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Friesland, bent u bij Nivo Groep aan het juiste adres. Full-service reinigingsbedrijf in Friesland. Nivo Groep staat voor full-service facilitaire dienstverlening.

Immo Spanje
Schoonmaak Medewerker-vacatures in Friesland juni 2018 Indeed.nl.
Friesland begeleid wonen Heerenveen. Friesland begeleid wonen is op zoek naar een schoonmaakster die 5 uren per week bij onze cliënt zijn appartement wil onderhouden. 6 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Friesland begeleid wonen Vacatures in Heerenveen.

Stoellift
Thuis bij schoonmaakbedrijf roozeboom Leeuwarden Friesland.
Wij zijn dé schoonmakers van Leeuwarden Friesland. Uw schoonmaakbedrijf voor Leeuwarden en omgeving. Schoonmaakbedrijf Roozeboom heeft meer dan 30 jaar ervaring om uw bedrijf zowel van binnen als van buiten representatief te houden. Van uw eigen bedrijf ziet u het misschien niet meer.

Gevelreiniging
Schoonmaakbedrijf Friesland SchoonZn.
Onze klanten werken hier graag aan mee. Neem contact met ons op voor relevante referenties. Welkom bij SchoonZn, de ideale schoonmakers van Friesland. Al meer dan vijftien jaar! 10 x ideaal. Ideaal voor reguliere schoonmaak glasbewassing. Levering toilethygiëne in heel Friesland.

Jablotron
Grendel Schoonmaak Full-service Schoonmaakbedrijf Grendel Schoonmaak.
Een succesformule die al decennia lang borg staat voor het leveren van kwaliteit aan de vaste en hechte klantenkring van zowel particulieren als bedrijven. We zijn ooit begonnen met alleen glasbewassing en in de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een full-service schoonmaakbedrijf dat praktisch iedere schoonmaak-klus aankan. Grendel voert haar diensten uit in heel Friesland.
onesie kopen
Schoonmaakbedrijf in Noord Nederland Friesland Te koop aangeboden Dienstverlening ter overname Bedrijf kopen overnemen.
Soort bedrijf: Schoonmaakbedrijf. Omzet indicatie: 250.000 500.000. Resultaat voor belasting: 0 100.000. Indicatie overnamebedrag: 100.000 250.000. Aantal medewerkers in FTE: 5 10. Bedrijfshistorie / achtergrond. Te koop aangeboden een ideaal bedrijf voor een ondernemer die zo aan de slag wil met een volle portefeuille. De onderneming beschikt over een trouw en loyaal klantenbestand en een stabiele jaaromzet. De onderneming is sinds 2005 actief en haar klanten bevinden zich in de regios Friesland en Groningen.
Home Vlietstra.
Representatieve en gezonde werk en leefomgevingen Toon alle referenties. Voor Elkien voeren we schoonmaakonderhoud uit bij zon vijftig wooncomplexen. Een enthousiaste groep professionals maakt schoon voor deltaWonen. Opening hoofdkantoor Leeuwarden. Lees het hele artikel. Schoonmaakbedrijf Vlietstra zet medewerkers in het zonnetje!
Boekentassen
Schoonmaakbedrijf Friesland Vos vloerenonderhoud en schoonmaakdiensten.
Wij zijn werkzaam in Friesland en komen graag naar u toe voor een gesprek. Schoonmaakbedrijf Friesland inhuren. Als u graag wat meer wil weten over Vos vloerenonderhoud schoonmaakdiensten of als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan eens contact met ons op.

Luchthavenvervoer Luik