schoonmaakbedrijf antwerpen

Schoonmaakbedrijf Antwerpen – ABS Schoonmaak.

ABS ons bedrijf, schoonmaak onze service .ABS biedt gespecialiseerde schoonmaakdiensten voor uw kantoor of bedrijfsgebouw. Wij zorgen voor kraaknette gebouwen van een propere inkomhal of ordelijke bureaus tot een fris sanitair. ABS verzorgt mee het imago van uw organisatie of onderneming. Onze schoonmaakploegen zijn actief in verschillende sectoren. Daarom worden onze mensen opgeleid om aan deze specifieke eisen te voldoen. Wij geven elke klant een service op maat die kwaliteit voorop stelt. We zijn nog dagelijks bezig met kwaliteitsverbetering! Als modern en professioneel schoonmaakbedrijf willen we ruimschoots kunnen voldoen aan de hoge eisen die onze opdrachtgevers stellen. Met het ISO 9001-certificaat krijgt de geleverde kwaliteit ook een meetbare waarborg. Het behalen van deze kwaliteitsgarantie en kwaliteitssysteemcertificaat volgens de norm EN ISO 9001, was dan ook een van de prioriteiten van ABS. Op het einde van 2013 hebben wij dit certificaat veilig gesteld tijdens een audit.

Taxi Antwerpen
City Sercvice.
Of het nu gaat om schoonmaak, hygiëne, glasreiniging, kleine klusjes of het onderhouden van harde en zachte vloeren. Omdat er binnen ieder bedrijf andere ondersteunde diensten geregeld moeten zijn, richten wij ons middels een persoonlijk gesprek op de behoefte van iedere opdrachtgever specifiek.  Attent op schoon en tevredenheid van onze klanten staat centraal in onze strategie.pecifiek. Aan de hand hiervan bieden wij u kwalitatief maatwerk.  Attent op tevreden medewerkers. schoonmaakbedrijf antwerpen. Onze medewerkers bepalen de kwaliteit van onze dienstverlening. Zij hebben dagelijks contact met onze klanten en dragen hierbij als echte ambassadeurs de normen en waarden van Cityservice uit.
Goede werkomstandigheden, werken op vaste objecten en de juiste waardering in combinatie met alle mogelijkheden om een opleiding te kunnen volgen, zorgen voor weinig verloop en tevreden medewerkers.
Taxi Antwerpen
DB Clean schoonmaakbedrijf Antwerpen, perfect proper!
Ook voor andere reinigingen en opruimwerken in Antwerpen mag u bij DB Clean aankloppen. Bovendien heeft de schoonmaakfirma ook een wassalon waar u uw kleren en dergelijke kan wassen voor een luttel bedrag. DB Clean wacht op een telefoontje voor een afspraak en maakt gratis een vrijblijvende offerte. DB Clean schoonmaakbedrijf.
Taxi Antwerpen
Schoonmaakbedrijf Unicco in Gent, Antwerpen en Brussel Unicco.
offerte binnen 24h Contacteer ons. UNICCO Facility Services is een professionele, bedrijfsgerichte Schoonmaakbedrijf die zich specifiek richt op schoonmaakonderhoud en beheer van terreinen of parking. Schoonmaakbedrijf UNICCO: Onze mensen, onze kracht. Bij schoonmaakbedrijf UNICCO Gent, Antwerpen, Brussel houden wij van een schone frisse leef en werkomgeving.

Sleutel op de deur bouwen
ATSA SCHOONMAAK.
bouwstijl
Schoonmaak ISS World België.
ISS is de uitgesproken marktleider in schoonmaak. We maken schoon in alle regios van België en bij alle soorten klanten: publieke overheden, bedrijven, industrie, zorginstellingen, onderwijs, Bij vele klanten verzorgen we niet enkel de schoonmaak, maar wassen we ook het glas.
B&b kopen Frankrijk
Care, onze schoonmaak laat úw bedrijf schitteren.
Waar maakt Care voor u het verschil? Het ene schoonmaakbedrijf is het andere niet. Care is op basis van omzet nummer 6 in de schoonmaaksector in België en heeft meer dan 1100 gemotiveerde, goed opgeleide schoonmakers. We begrijpen dat schoonmaak altijd maatwerk is. b&b beginnen in frankrijk
Euromak.
Euromak een ervaren en dynamisch schoonmaakbedrijf antwerpen. Euromak is het schoonmaakbedrijf in Antwerpen dat u zoekt. Anders dan andere schoonmaakbedrijven zijn wij. ervaren, dynamisch en investeren wij in de toekomst. Onze schoonmaakfirma biedt zowel uw. bedrijf of u als particulier onze professionele schoonmaakdiensten aan. Euromak is meer dan slechts een schoonmaakbedrijf.
Rijschool den haag