Opleveringsschoonmaak

Na een verbouwing, renovatie of aan het begin van een schoonmaakonderhoudscontract is het vaak nodig uw gebouw eenmalig extra grondig schoon te maken. Dat noemen we een opleveringsschoonmaak. Een hoop vuil bevindt zich nog in het object en dient te worden verwijderd.

Collins is ook beschikbaar voor het schoonmaken van complete nieuwbouwprojecten. De ervaring leert dat veel vuil door de aannemers niet correct wordt verwijderd, waardoor er een rommelige start in het project ontstaat.

Onze medewerkers weten van aanpakken en ruimen voor u alles op, maken alles schoon en zorgen ervoor dat u een frisse start heeft!

Vloeronderhoud

CollinsĀ  helpt u graag met het mooi en schoonhouden van uw vloeren waarmee tevens de levensduur hiervan wordt verlengd. Afhankelijk van het type vloer, de mate van beloop en het soort gebruik van de betreffende ruimte stellen wij een onderhoudsplan voor u op. Aan de hand hiervan zullen onze specialisten het onderhoud van uw vloer uitvoeren, met iedere keer weer het mooiste resultaat.

Periodieke schoonmaak

Is dagelijkse schoonmaak voor uw bedrijf niet nodig? Zijn er bepaalde plekken, zoals trappenhuizen, die minder frequent schoongemaakt hoeven te worden? Bright Plus verzorgt op verzoek ook de periodieke schoonmaak volgens het door u gewenste schema. 

Wij noemen dit ook wel dieptereinigingsschoonmaak, omdat dit verder gaat dan de reguliere dagelijkse schoonmaak. Bij periodieke schoonmaak gebruiken wij extra krachtige schoonmaakmiddelen, zodat de reinigende werking een langdurig effect heeft