Architect Brugge

architectuurbureau bart rossey. 
Architectuurbureau Bart Rossey ontwerpt met passie elke vorm van nieuwbouw of verbouwing. stoellift
Architecten Rudy Vandeputte, Frederik Giraldo, Sofie Naessens Reflekt Architecten Zedelgem Brugge, Torhout.
Bij iedere opdracht begeleiden wij onze klanten en zoeken wij naar een meerwaarde op verschillende vlakken. Alle stappen worden doorlopen zodat we kunnen komen tot creatieve, kwaliteitsvolle en energiezuinige oplossingen. Rudy Vandeputte architect. Frederik Giraldo architect. Sofie Naessens architect. Evelien Maes assistent architect.
Architect Gert Verstraete Brugge.

The dialogue between client and architect is about as intimate as any conversation you can have, because when you’re talking about building a house, you’re talking about dreams.’ (Architect Robert Arthur Morton Stern – Dean of the Yale School of Architecture)

Elk project ontstaat vanuit een diepgaande dialoog tussen bouwheer en architect. Hierbij staat het evenwicht tussen droom en budget centraal. Samen met de bouwheer gaan we op zoek naar oplossingen die zich gaan uiten in creatieve hedendaagse architectuur met oog voor ruimtelijkheid, materiaal, licht en lucht.

Het bouwproces wordt opgevolgd van A tot Z, van schetsontwerp tot oplevering. Transparante aanbestedingen, werfopvolging, en de controle van maandelijkse vorderingsstaten staan garant voor zorgeloos (ver)bouwen. Een deelopdracht op maat van de klant is altijd mogelijk. Stretchtent

Brugge reikt driejaarlijkse Monumentenprijs uit Bouwkroniek.
De recente restauratie valoriseerde het kleurenpalet van de baksteen en natuursteen en de kenmerkende ramen met kleine roedenverdelingen zijn gekopieerd met dubbele beglazing. Architect: Lore Ameel en Koen Vandeweghe, Brugge; aannemers: GRT, Sint-Andries Brugge gevelreiniging; Rony Loccufier, Aartrijke buitenschrijnwerk; Vincent Claeys, Oedelem schilderwerken. droogijsstralen
Desmet Lammens architecten 

Na hun studies in 1994 samen te hebben beëindigd, richtte het architectenduo Philippe Desmet en Carmen Lammens hun architectenbureau Desmet & Lammens architecten op in 1999.
Hun samenwerking is een unieke combinatie, waarin Carmen de creatieveling is en Philippe bedreven is in techniek en uitvoering.
Sinds 2004 runnen ze samen hun architectenbureau vanuit hun kantoor te Brugge.
Elk project wordt door hen zelf en een ervaren team van achitecten met de grootste zorg en een persoonlijke aanpak uitgewerkt tot op het einde van het bouwproces.
Architectuur moet voor hen een verhaal dragen, verrassend zijn en verbazing opwekken met zin voor originaliteit. Het expertimentele aspect is tevens belangrijk voor hen.
Een speelse architectuur is voor hen belangrijkheid, maar de functionaliteit van een project krijgt minstens zoveel aandacht.
In hun bureau wordt er gestreefd naar hedendaagse, tijdloze architectuur op uw maat.

Voor meer inlichtingen kunt u altijd bij hen terecht op kantoor en geven ze u graag verdere info over hun werking. tweedehands auto

Salens architecten.

Salens Architecten werd opgericht in 1978. Het kantoor heeft een ruime ervaring in zowel nieuwbouwprojecten als renovatieopdrachten, zowel kleinschalig als grootschalig. Sinds 2005 is naast een team met uitgebreide ervaring een sterke verjonging doorgevoerd door het aantrekken van jonge, gemotiveerde medewerkers. In Augustus 2009 werd Architectenbureau Delacourt overgenomen met een bijzondere expertise in scholenbouw binnen het bureau als gevolg. Het bureau is bewust niet gespecialiseerd in één specifieke sector. Elk project vormt een nieuwe uitdaging en levert nieuwe of aangescherpte ervaringen met zich mee, wat op zich een extra meerwaarde biedt voor volgende projecten en opdrachtgevers.

Ons gevarieerd projectenbestand bestaat uit zowel residentiële projecten (appartementsgebouwen, privéwoningen en wooninbreidingsprojecten)  als kantoren,  commerciële gebouwen, openbare gebouwen (scholen, culturele projecten…) en interieurontwerpen. De schaal van de opdrachten varieert van zeer klein tot zeer groot. Zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten garanderen een constante uitwisseling van kennis, creativiteit en ervaring en onderbouwen een open en kritische houding.

We streven verschillende dialogen na: dialoog met de opdrachtgevers, gezien deze ons de mogelijkheid bieden om niet enkel uitgesproken maar ook niet-uitgesproken verlangens en beperkingen te detecteren. Het biedt de opdrachtgevers ook beter inzicht in onze gedreven aanpak. Dialoog met  de adviserende  diensten, zodat de projecten een draagvlak krijgen, efficiënt verlopen en concreet realiseerbaar zijn. Dialoog met de omgeving, waaruit de nodige randvoorwaarden en identiteit gedistilleerd worden als basis voor het concept. citroen mehari online bestellen

Van de Kerckhove Architecten I architectenbureau I Maldegem Brugge Gent.

Van de Kerckhove Architecten is zeer gedreven en heeft een ruime ervaring in uiteenlopende architectuuropdrachten: woningen & appartementen, utiliteitsgebouwen & kantoren, publieke gebouwen, interieur & design en dit zowel nieuwbouw als renovatie. De bewust gekozen diversiteit maakt van elke opdracht een nieuwe uitdaging. De ontwerpen ontstaan steeds in dialoog met de opdrachtgever, via een wedstrijdprocedure of een interactief studie- en groeiproces. De noden en wensen van de opdrachtgever worden vertaald in herkenbare en unieke realisaties, waarbij gericht onderzoek wordt verricht naar een vernieuwende vormgeving, eigentijds materiaalgebruik en een verfijnde detaillering.We kaderen onze opdrachten ook steevast binnen een bredere ruimtelijke en maatschappelijke context, waarbij economische en ecologische aspecten niet veronachtzaamd worden. Het streven naar een samenspel van én balans tussen deze elementen maakt onze ontwerpen maatschappelijk verantwoord en relevant. De private en publieke gebouwen en ruimtes die we ontwerpen krijgen op die manier een eigen rol en betekenis in het sociaal-cultureel weefsel van de gebouwde of landschappelijke omgeving.Spytze 

Station Brugge Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Het succes is enorm. Reeds in 1877 wordt de Antwerpse architect Joseph Schadde 1818-1894 belast met het ontwerpen van een nieuw en ruimer station. Hij ontwerpt een monumentaal gebouw in neogotische stijl dat opgetrokken wordt ter vervanging van het neoclassicistische. Vanaf 1899 rijpt de gedachte om het neogotische station te slopen en een nieuw station buiten de vestingen van Brugge aan te leggen.