Aanbevolen schoonmaakbedrijven

C-Maxi

Wij staan voor maximale kwaliteit in uw schoonmaakwerk! Afgestemd op uw wensen en behoeften zorgt ons vaste team medewerkers er dagelijks voor dat u de kwaliteit krijgt die u verwacht.

100% service en tevredenheid. Zo maakt C-Maxi het verschil! Ons betrouwbare en gemotiveerde team staat dag en nacht voor u klaar.
Wij bieden maatwerk en nemen u de zorg voor de hygiëne in uw bedrijf uit handen. Zo kunt u uw klanten maximale kwaliteit en veiligheid bieden. Door onze frisse bedrijfsformule met een vast team medewerkers garanderen wij maximale kwaliteit, efficiëntie, continuïteit, betrouwbaarheid én lage kosten. Persoonlijk contact met u alsopdrachtgever, duidelijke afspraken en korte communicatielijnen vormen bij ons de basis voor een heldere samenwerking.

“De basis voor onze glasheldere service is een goede communicatie met u als opdrachtgever.” 
Vanuit de visie dat je met een heldere communicatie het meest schone resultaat bereikt hebben wij C-Maxi opgericht. Kwalitatief hoogwaardig fris, helder, en hygiënisch schoon is het product dat wij leveren.
Persoonlijk afgestemd op uw wensen en rekening houdend met de verwachting die klant heeft.

Wij bieden u een flexibele schoonmaak door een vast, professioneel en betrouwbaar team. We nemen onze eigen schoonmaakkar mee dus u maakt geen kosten voor schoonmaakartikelen. Mocht uw vaste schoonmaakmedewerker door ziekte of vakantie zijn verhinderd dan zorgen wij voor vervanging zodat uw (schoonmaak)werk gewoon doorgaat.

UNICCO

Schoonmaakbedrijf UNICCO: Onze mensen, onze kracht

Bij schoonmaakbedrijf UNICCO Gent, Antwerpen, Brussel houden wij van een schone frisse leef- en werkomgeving. Onze opdrachtgevers waarderen onze professionaliteit, flexibiliteit en werkmentaliteit.

Bij UNICCO schoonmaakbedrijf Gent, Antwerpen, Brussel is iedere medewerker belangrijk. Zij zijn het gezicht van ons bedrijf. Onze medewerkers zijn meer dan alleen goed geschoolde vakmensen. Zij werken zelfstandig, zijn aanspreekbaar en denken met u mee. Wij geven aandacht aan onze mensen, zodat zij optimaal voor u kunnen presteren. UNICCO schoonmaakbedrijven Gent, Antwerpen, Brussel werken met korte lijnen en structurele ondersteuning op de werkvloer. Samen leveren wij kwaliteit. We zijn 24u service per dag bereikbaar en snel inzetbaar. U kunt op ons rekenen! 

Schoonmaak met volle toewijding

Hoe opgeruimder en schoner de leefomgeving, hoe zorgelozer u kunt werken, leren of recreëren. Medewerkers van schoonmaakbedrijf UNICCO richten zich daarom met volle toewijding op uw schoonmaakwerk en krijgen daarvoor alle steun van het bedrijf die zij nodig hebben. Een goede opleiding en een hecht team bijvoorbeeld. En de zekerheid dat alle faciliteiten en administratie goed op orde zijn. Daardoor levert UNICCO steeds weer de kwaliteit die u van ons verwacht.

Schoonmaakwerk is maatwerk

Een schoon kantoor geeft arbeidsvitamine, een frisse school nodigt uit tot leren en plezier maken, een blinkende hotelsuite maakt dat gasten zich welkom voelen en een hygiënische kamer in een zorginstelling draagt bij aan het welzijn van patiënten of bewoners. Elk pand of object is anders en iedere opdrachtgever is uniek. Daarom inventariseren wij samen met u het schoonmaakwerk. We kijken naar de aard van de ruimtes of gebouwen die u door ons wilt laten maken schoonmaken en hoe intensief deze worden gebruikt. Uw wensen vertalen wij vervolgens naar een duidelijke offerte, een op maat gemaakt schoonmaakplan en goede planningen.